Commerciële verbinder voor de infra- en recyclingbranche

Het spreekwoordelijke stokje overdragen

Het spreekwoordelijke stokje overdragen

In de afgelopen jaren hebben we met het geweldige team van Anker Pallets een prachtige groei doorgemaakt. We hebben nieuwe collega’s verwelkomd en het team is gegroeid tot een nog hechtere groep van ambitieuze vakmensen. Er is geïnvesteerd in elektrische heftrucks, eigen transport met meerdere nieuwe vrachtauto’s en er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Met bestaande klanten hebben we de samenwerking verbeterd en met nieuwe klanten hebben we een stabiele relatie opgebouwd. We hebben een nieuwe huisstijl geïntroduceerd en het bedrijfsterrein en kantoor in Veghel is vernieuwd. Samen hebben we grote stappen gezet voor een duurzame en prachtige toekomst voor Anker Pallets.

Na ruim 3 jaar als algemeen directeur van Anker Pallets is voor mij de tijd aangebroken om het stokje over te dragen. Het was een geweldige periode waar ik trots en met ontzettend veel plezier op terug kijk.

De komende periode staat in het teken van interne overdracht, het afronden van lopende zaken en persoonlijk afscheid nemen. Ook via deze weg wil ik alle collega’s, opdrachtgevers, relaties en andere betrokkenen ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.